Advies & Afwikkeling

Onze dienstverlening stopt niet na het taxatierapport. U kunt naderhand altijd nog bij ons terecht voor eventuele vragen of advies.
Waardemeesters is er om u te ontzorgen.

Insolventies en financiƫle instellingen

Zo kunnen wij voor u als curator of bewindvoerder het verkooptraject begeleiden. Door bijvoorbeeld een bidbook op te stellen, potentiele kopers informeren en uitvoeren van bezichtigingsdagen.

Maar denk ook aan het veiligstellen van goederen, vastleggen en uitleveren van eigendomsaanspraken, opslaan en opschonen van administratie zowel digitaal als op papier.
Wanneer een doorstart niet gerealiseerd kan worden, adviseren wij u graag betreft de verschillende verkoopkanalen om zo de juiste afweging te maken.

 

Ondernemingen

Adviseren over het omzetten van (in)courante voorraad naar liquide middelen.
Adviseren over doorstart mogelijkheden en doorstartbegeleiding.
Adviseren en/of begeleiden van aankopen van faillissementen en of bedrijven in zwaar weer.

 

Online veiling / uitverkoop

Waardemeesters werkt samen met Onlineveilingmeester.nl bij het opzetten van online veilingen. Onlineveilingmeester.nl organiseert online veilingen zowel gedwongen als vrijwillig. Soms is een veiling niet de beste optie. Bijvoorbeeld bij een kledingwinkel is er meer opbrengst te genereren door middel van een uitverkoop. Uiteraard kan Waardemeesters dit in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl ook voor u realiseren.

050 - 211 07 69

info@waardemeesters.nl

De Hallen 1, 9723 TW Groningen
naar boven